KS LÅSE ER DIN BILLIGE LÅSESMED I VALBY

Hos KS Låse står vi klar til at hjælpe med alle typer af opgaver inden for låseservice i Valby. Leder du derfor efter en kompetente låsesmed, er vi den rette til opgaven. Vi kører inden for hele Storkøbenhavn og løser opgaver for både private og erhvervsdrivende. Vores døgnservice betyder at vi alle ugens dage kører ud og løser opgaver. Ring til os på 26 77 26 77, hvis du står med et akutbehov for en låsesmed i Valby.

Akut behov for hjælp? Brug KS Låses døgnservice

+45 26 77 26 77

Vores erfaring betyder, at vi er faglig stolte og tilstræber os efter at leverer et ordentligt kvalitetsarbejde. Sammen med kunden forsøger vi altid at finde den bedste løsning, der både er fagligt forsvarligt og samtidig økonomisk gunstig for kunden.

LÅSESMED I VALBY MED DØGNSERVICE

Står du akut og mangler en låsesmed i Valby, så kan du med fordel gøre brug af vores døgnservice ved at ringe til 26 77 26 77. Vi tilbyder professionel låseservice og kører inden for hele Storkøbenhavn.

Nedenfor finder du en række af de opgaver vi løser som låsesmed. Er du i tvivl om vi kan løse en specifik opgave i Valby området, så tøv ikke med at ringe til os.

  • Vi udskifter og håndterer låse i Storkøbenhavn og Valby
  • Udskiftning af dørtelefoner i Valby
  • Oplukning af låse i Valby for både private og erhvervsdrivende
  • Vi udfører altid adgangskontrol for alle vores kunder
  • Opsætning af postkassesystemer i Valby

Låsesmed Valby

FAIR PRISER HOS KS LÅSE I VALBY

Hos KS Låse har vi yderst konkurrencedygtige priser på alle de låseservice opgaver vi udfører i Valby. Vores mange års erfaring betyder at vi ikke går ned på kvaliteten af den service vi udfører samt det arbejde vi leverer. Alle vores låsesmede er autoriseret og uddannet indenfor alle former for låseservice. Det betyder, at vi yder den mest kvalificeret service inden for vores område.

Står du med et specifikt problem inden for låseservice i Valby og er i tvivl om vi kan løse opgaven, så giv os gerne et kald. Sammen med kunden forsøger vi altid at løse opgaven så den bliver udført i den bedste kvalitet. Da vi har låsesmede der kører ud i hele
Storkøbenhavn, kan vi hurtigt efter en samtalte køre ud og løse opgaven på stedet.

DIN LOKALE LÅSESMED I VALBY

Vi er beliggende tæt på Valby og kører derfor hurtigt ud, hvis du har behov for en låsesmed. Kunden bliver altid sat i første prioritet hos os og du kan derfor være sikker på, at vi yder den bedste service inden for låseservice området. Har du været så uheldig at lukke dig ude eller har du på anden vis behov for en låsesmed i Valby, så står vi altid klar til at hjælpe dig. Når du ringer til os, står en af vores autoriseret låsesmede klar til at hjælpe dig. Hos KS Låse taler du altid med en fagmand og vi kan derfor hurtigt vurdere hvordan opgaven skal løses. Dermed undgår du længere ventetid og en hurtig vurdering af opgavens omfang. Dette gælder også vores døgnservice, hvor du altid har mulighed for at give os et kald.

Hos KS Låse er vi certificeret i låsesystemerne Dorma RS8, Medeco M3 og Ruko og i adgangskontrollerne Salto, Scantron og Ruko. Det betyder, at vi har en stor faglig ekspertise og samtidig kan tilbyde både private og erhvervskunder høj service og rådgivning.